Про результати перевірки стану виконання програм наукових досліджень Білоцерківською дослідно-селекційною станцією Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України у 2021 р.

Комісією Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ у складі голови комісії доктора с.-г. наук Іваніни В.В, канд. с.-г. наук Ганженка О.М., канд. с.-г. наук Чернуського В.В., канд. с.-г. наук Зінченко О.А., канд. с.-г. наук Бондар С.О., канд. с.-г. наук Хіврича О.Б. за участю заступника директора з наукової роботи, кандидата с.-г. наук Педоса В.П., зав. лабораторіями та співробітників: доктора с.-г. наук Бурденюк-Тарасевич Л.А., канд. с.-г. наук Атаманюка О.М., канд. біол. наук Рибака В.О., канд. с.-г. наук Дубової О.А., канд. с.-г. наук Гагіна А.О., канд. с.-г. наук Сенчук С.М. та Змієвського В.М. проведена перевірка виконання програм науково-дослідних робіт науковими підрозділами Білоцерківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків у 2021 р.

Комісія оглянула польові досліди за основною та договірною тематикою, виробничі посіви та досліди аспірантів, ознайомилась з веденням документації, методикою досліджень, перевірила стан апробації та освоєння завершених наукових розробок станції. При цьому встановлено, що науково-дослідну роботу на станції виконують 4 наукових підрозділів в яких задіяні 23 наукових співробітники, в тому числі 1 доктор наук і 7 кандидатів наук.

Комісія відмічає, що польові дослідження на станції проводяться відповідно робочих програм, розглянутих і затверджених методичними комісіями ІБКіЦБ. Всі досліди знаходяться в доброму стані. Також у належному стані знаходиться первинна наукова документація. Під досліди внесені мінеральні та органічні добрива відносно схем робочих програм.

Приєднані файли: 
ДолученняРозмір
PDF icon Фото744.43 КБ