Участь у робочій нараді щодо узгодження пропозицій для державної підтримки вирощування енергетичних культур в Україні

5 листопада 2019 р. науковці відділу технологій вирощування біоенергетичних культур Ганженко Олександр Миколайович, Гументик Михайло Ярославович, Котелевський Валерій Миколайович прийняли участь у робочій нараді щодо узгодження пропозицій для державної підтримки вирощування енергетичних культур в Україні, яка відбулась на базі Біоенергетичної асоціації України спільно з представниками компаній та організацій, що мають досвід вирощування та використання енергетичних культур, зокрема ТОВ "Салікс Енерджи", ТОВ "Югенергопромтранс", ТОВ "Енергетична верба", ТОВ "Екосолум", ІБКіЦБ НААН України, ТОВ "Інтубус".

Експерти з питань біоенергетики обговорили та обґрунтували основні проблеми галузі.
Учасники зустрічі надали власну оцінку існуючим на ринку бар’єрам та пропозиції щодо стимулювання вирощування енергетичних культур в Україні.

За результатами обговорених та погоджених питань будуть підготовлені пропозиції для нормативно-правового акту щодо надання державної підтримки та стимулювання вирощування енергетичних культур в Україні для передачі до Держенергоефективності України.